Events

Oavsett om du planerar en teamaktivitet, företagsmingel eller en personalfest kan BeerMonkey hjälpa dig att skapa en unik upplevelse!

Nedan finner du några exempel på vad vi erbjuder, Teambryggning, Ölprovning med BeerMonkey och BeerMonkey föredrag. Eller har du något annat i åtanke? Maila oss så ser vi till att det händer!


teambrew960Teambryggning
Håller du på att planera en teamaktivitet men kan inte komma på något kul och spännande? Brygg öl med BeerMonkey! Teambryggningen sker på BeerMonkeys bryggeri i Knivsta eller plats hos er. Jag tar er igenom hela brygg processen och tillsammans skapar vi ett recept för ert eget teams öl.

Efter att vi bryggt tillsammans får varje deltagare med sig sin egen fyllda 5 liters glasdamejeanne tillsammans med lite jäst. När ölen har jäst klart efter ett par veckor har ni producerat er alldeles egna öl, något att glänsa med vid nästa fika!

Aktiviteten tar ca. 2 ½ till 3 timmar och priset för denna fantastiska upplevelse är 3950 kr (exkl. moms och reskostnader) Detta event är anpassat för grupper upp till 6 personer, om ni är fler än så eller har andra funderingar kolla på FAQ sidan eller kontakta mig på daniel@beermonkeybrewery.com


Ölprovning med BeerMonkey
14344895_1136449363116567_1920227828147311328_nVill du veta vad allt snack om “craft beer” handlar om eller är du redan fast? Spelar ingen roll, ölprovning ned BeerMonkey är för alla (förutom ölsnobbar som rackar ner på folk som dricker den där massproducerade gula vätskan som också kallas öl) Emellertid så finns det än bättre väg och genom att förstå vad som skiljer olika öl åt så är du på god väg till upplysning!

Priset för ölprovning med BeerMonkey på plats hos er är 1490 kr, exkl. moms och reskostnader. För att följa lagar och förordningar är själva ölen ej inkluderad i priset, dock så förser jag er med en utmärkt inköpslista i god tid före själva provningen.

Så vad väntar du på? Kontakta mig på daniel@beermonkeybrewery.com för bokning och mer info.

 


speakerBeerMonkey föredrag
Ska ni ha kick-off eller något annat event för teamet eller firman? Boka ett BeerMonkey föredrag!

Upplägget kan naturligtvis anpassas efter era önskemål, men för att ge ett exempel kan vi börja med en presentation om att öl faktiskt är anledningen till all civilisation. Efter det provsmakar vi de ingredienser som skapar förstklassig öl; olika typer av malt och humle. Helt enkelt förstå vad som skiljer bra öl från resten!

Tid för eventet kan vara allt mellan 45 minuter och ett par timmar. Pris är 1490 kr, exkl. moms och reskostnader. Låter det intressant? Kontakta mig på daniel@beermonkeybrewery.com för bokning och mer info.


Privata BeerMonkey Events

BeerMonkey gör inte bara företagsevenemang, vi ordnar även Brygg med BeerMonkey, bryggerivisningar, grillfester och provningar. Vill du boka BeerMonkey för en tillställning kontakta mig på daniel@beermonkeybrewery.com.

Datum för bryggerivisningar, grillfester och provningar kommer meddelas under våren 2017, både här och via Facebook, Twitter, etc.

Lär dig brygga med BeerMonkey

brewwithbeermonkeyVill du lära dig att brygga din egen öl? Anmäl dig till Brygg med BeerMonkey. Vid varje kurstillfälle brygger vi en Ale som vi tillsammans skapat receptet för. Vi börjar med att välja vilka ingredienser för att sedan gå igenom hela processen fram till färdig vört.I kursen ingår förutom själva utbildningen 5 liter vört per deltagare, komplett med all utrustning du behöver att väl hemma jäsa och tappa ölen på flaska. Då kursen är ca. 7 timmar lång inkludera priset även en brygglunch i bryggeriet!

Antal deltagare behöver vara mellan 3 och 5 för att kursen skall bli av. Pris per person är 1250 kr. Intresserad? Skicka då din förfrågan till info@beermonkeybrewery.com eller ring 070-2040000 för ytterligare detaljer.